V roku 2017 SACE podpísalo s ukrajinskou asociáciou ICEG memorandum o vzájomnom porozumení a na základe neho prebieha výmena informácií a nadviazanie spolupráce s ukrajinskou asociáciou

Aktualitou je zmena adresy ICEG asociácie, kde umožňuje pracovať aj v prípade prerušenia centrálneho zásobovania elektrickou energiou a teplom a sú vybavené ochranným krytom na zvýšenie bezpečnosti našich zamestnancov a návštevníkov.

Všetci členovia SACE, ako aj ďalší spolupracovníci sú na pôde ICEG vítaní.

ICEG takisto plánuje zorganizovať spoločné online alebo prezenčné B2B stretnutie v Kyjeve pre záujemcov o otvorenie podnikania alebo začatie spolupráce pri obnove Ukrajiny. Zo strany ICEG sú pripravení konzultovať a podporiť členské spoločnosti v rámci procesu otvárania zastúpení zahraničných spoločností na Ukrajine, zakladania spoločných podnikov a konzorcií s miestnymi ukrajinskými spoločnosťami s cieľom legalizovať činnosť na ukrajinskom trhu. Odborníci ICEG sú pripravení poskytnúť poradenstvo a akúkoľvek ďalšiu pomoc pri výberových konaniach na realizáciu projektov na území Ukrajiny.

Informáciu zaslal: Oleksandr Nepomnyashchyy, ICEG prezident